4Barista Käsitsi kohviröstija
Tootja: | ECO capsules |
Tootja: | ECO capsules |
Valmista tõeliselt värsket kohvi. Selle käsitsi kohviröstiga saate oma värsket kohvi röstida igal ajal, kui soovite.
Röstimine seda tüüpi röstiga võtab aega umbes 25 minutit ja korraga mahub kuni 200g kohvi .
Kas sulle meeldib mõru kohv? Rösti kauem. Kas sulle meeldib hapu kohv? Rösti lühemaks. Uute kohvimaitsete avastamiseks katsetage röstimisaegu. Aja jooksul leiate õige röstimise retsepti, mis teile kõige paremini sobib.
Kodus kohvi röstimine võib samuti säästa palju raha . 1 kg rohelist kohvi saab osta juba 7€ eest.
Selle röstiga saate röstida ka mandleid ja väiksemaid pähkleid .
Kohviröstija töötab vedela piirituse pliidi baasil, mis põledes ei suitse. Täiustatud roostevabast terasest trummel koos integreeritud propelleriga tagab ühtlase röstimise . Kolmnurkse võrguga ei pea te kohvi mahavalgumise pärast muretsema, kuna augud on tõhusaks röstimiseks piisavalt suured.
Röstitud kohvi maksimaalne maht : 200 - 250 g, saate röstida väiksema annuse.
Materjal : roostevaba teras, puidust käepide.
Pakendi kaal : 942 g. Rösteri mõõtmed koos käepidemega (laius x kõrgus x sügavus): 210 mm x 230 mm x 150 mm.
Röster tarnitakse lahtivõetuna ja kaasas on ingliskeelne kasutusjuhend.
1. Pane röstija kokku, nagu pildil näidatud.
2. Täitke põleti alkoholiga ja süütage taht . Olge ettevaatlik, kuna see hõlmab lahtise tulega töötamist!
3. Lisage röstitrumlisse umbes 100 g rohelist kohvi , olenemata sellest, kumba marki eelistate.
4. Pöörake röstimise ajal röstitrumlit ühtlaselt. Umbes 15 minuti pärast hakkavad ubade välimised kihid eralduma ja kohv muutub kollakaks.
5. Umbes 25 minuti pärast on kohv "keskmise röstiga", järgmise 5 minuti järel muudab kohv "tumedaks röstitud". Röstimisajad on ligikaudsed. Mida tumedam on kohv, seda vähem happeline ja mõrkjam.
6. Kui röstimine on lõppenud, asetage kohv küpsetusplaadile või sarnasele plaadile ja laske jahtuda .