Termomeetrid

Kohvi valmistamisel on vee temperatuur väga oluline. Termomeetrit saab kasutada paljude meetodite jaoks – näiteks espresso, pour-over, filterkohvi, Aeropressi ja French Pressi jaoks. Õige vee temperatuur (tavaliselt 90–96 °C vahel) aitab kohvist kõik maitsed esile tuua.

Piimavahu valmistamisel on kasulik ka termomeeter. Parima tulemuse saavutamiseks tuleks piima vahustada temperatuurini 55–65 °C. Sellel temperatuuril on piimal parim magusus, kreemjasus ja tekstuur.

Termomeetrid

Selles kategoorias ei ole hetkel ühtegi toodet.

Arvustused meie klientidelt
Trustpilot reviews
Reviews 38 • Excellent
4.8
more reviews
Flair PRO 2
Volitatud müüja
Wacaco, Cafelat, Flair ja palju muud
Spetsialiseerunud edasimüüja
tugi enne ja pärast ostmist
ELi kohaletoimetamine
tarnimine kõikidesse ELi riikidesse
Kaup EL laos
saadame oma laost
Tasuta kohaletoimetamine EL-i
tellimustele üle 150€